Diumenge 28 de desembre de 2008 a les 10.00 hores

ULTIMÍSSIMA HORA

Bona nit a tothom. Queden 12 hores per què dongui inici la III Duatló de Muntanya de Cabrils. Us faré cinc cèntims de les darreres novetats (modificacions en el circuit) i de les coses que crec que heu de tenir en compte:
CIRCUITS:
Per tots aquells que heu fet el circuit durant aquests dies, avui a la tarda hem rebut una notificació per part del Parc de la Serralada del Litoral per no poder baixar per les dues trialeres/senders que haviem proposat. Per tant, la baixada un cop dalt de la mútua (km 4) es fara tota per la pista ample (arreglada i molt ràpida), aproximadament fins el km 8.
La resta de circuits (bici i cursa a peu) segueixen igual.
BOXES:
Enguany hem intentat millorar els boxes (més amplis). Hi haurà una barra central on aniran penjades les 300 bicis (cadascuna en el seu lloc degudament numerat). A uns 3 metres de la barra central, i a banda i banda, tindreu una cadira també numerada on poder deixar les vostres coses (bossa, casc, aigua, sabatilles). En la part central només pot haver-hi la bici, la resta a la cadira. És a dir, la part central, un cop hagin sortit totes les bicis ha de quedar completament buida. En cas contrari, us posarem les coses a la cadira.
AVITUALLAMENTS:
Per tal de cuidar el medi ambient i estalviar aigua (se us donava una ampolla d´aigua i només se´n beu un glob i la resta es tira) que tan escassa és, els avituallaments enguany seran els següents:
1.- Quan arribeu de la 1º cursa a peu us trovareu una ampolla de 333 cc a la vostra cadira.
2.- A la bici, sobre el km 12 (final de la tercera de quatre pujades) hi haurà un avituallament líquit (no sòlid) consistent en gots d´aigua i/o coca-cola. Els controls de l´avituallament no us donaran el got en marxa (si nó, ves a saber on va a parar el got). Per tant, us haureu de parar, beure i prosseguir la cursa. Per tant, els més competitius,carregueu el bidó d´aigua i NON STOP
3.- Al deixar la bici i començar la segona cursa a peu, si heu deixat l´ampolla de l´inici al mateix lloc (dreta i tapada), us la tornareu a trovar.
4.- Un cop a meta, s´us obsequiarà amb una butifarra amb pà amb tomàquet, una ampolla d´aigua i un refresc.
MOLT IMPORTANT PELS NO FEDERATS:
1.- Arribar amb temps a la prova, per evitar cues per recollir els dorsals.
2.- Buscar-se en els llistats que hi hauran penjats el vostre número de dorsal i retirar-lo: s´us donarà un sobre on hi ha: placa bici, pitrall (a col.locar davant, per això es diu pitrall sinó es diria dorsal), 3 brides, 4 imperdibles i el xip.
3.- El xip us l´heu de col.locar en el turmell o en els cordons de la sabatilla de córrer.
4.- El més important: per facilitar-vos la feina a l´hora de recollir els dorsals i xip, no us cobrarem la fiança de 10 euros, però és molt important que el torneu un cop creuada la línia de meta (a canvi us donarem l´obsequi del Camelbag). Esperem la vostra col·laboració en aquest sentit.
5.- Recordar que no es pot córrer amb casc les disciplines de cursa a peu
6.- Per dins del boxes s´ha d´anar a peu i amb el casc cordat sempre que portem la bici a les mans.
Bé, estigueu atents demà a totes les notificacions pre-cursa, escalfeu bé, abrigueu-vos (el 75% de la prova es fa en ombra, cara nord) i que disfruteu de la duatló.
P.D: si m´envieu un mail a
pbossa@xtec.cat indicant el vostre nom i número de dorsal, encantats us farem arribar les fotos que el nostre fotògraf (Marti Milla, www.martimilla.com) us hagi fet durant la cursa.