Diumenge 28 de desembre de 2008 a les 10.00 hores

MOLTES GRÀCIES A TOTS

Ahir varem celebrar la III edició de la Duatló de Muntanya de Cabrils. Novament gran èxit de participació i, creiem, d´organització. Enguany hem tingut un petit descens respecte als inscrits a l´edició anterior (320 l´any 2006 per 295 el 2007). Potser el pont d´aquest any ha influit al respecte. Des de l´organització volem agraïr-vos a tots la vostra col.laboració, ja sigui com a participants o com a voluntaris i sponsors. En aquest sentit agraïr molt especialment la col.laboració de tots els voluntaris (membres de la Secció Ciclista La Concòrdia, familiars i amics) així com de l´Ajuntament de Cabrils, la Diputació de Barcelona, el Parc de La Serralada del Litoral, ADF, La Caixa, Grifone, Midat Mútua, Tribike, Sbr, Bikila, Carniceria Sellés, Antic Sports Cabrils, Casa Barba, Restaurant Xeflis de Cabrils, Cabrils Gastronòmic, Corriol, Nutrisport, la Federació Catalana de Triatló, Policia Local de Cabrils, la Brigada de Cabrils, Creu Roja, Sorli Discau, Coca- Cola, Nestlé i Daunis. Sense tots ells, no hauria estat possible celebrar la Duatló.
Podeu consultar les classificacions a la web de la Federació Catalana de Triatló (http://www.triatlo.org/)
Properament us enviarem les fotografies que us hagin pogut fer durant la cursa. Per què això sigui possible cal que ens envieu un mail amb el vostre nom i número de dorsal a pbossa@xtec.cat i encantats us les farem arribar. Les fotografies són gentilesa de Martí Milla (http://www.martimilla.com/). A mesura que tinguem fotos de la prova les anirem penjant en el blog.

Cap de cursa un cop donada la sortida

També hem obert una enquesta per què valoreu objectivament la nostra prova des de tots els punts de vista (circuits, senyalitzacions, avituallaments, obsequis, organització en general, ....) , i si voleu dir-hi més, obrim els comentaris (ja siguin en el blog, ja siguin en el mail anterior) per poder millorar la prova per edicions posteriors.

Les escales: l´any que vé intentarem buscar alternatives per evitar colapses

Pau Zamora, 2º classificat absolut masculí

Novament, moltes gràcies a tots i us esperem l´any vinent.

BON ANY NOU A TOTHOM